Yinjooga ja äänimaljat

Hyrsylän koulun kesähallissa 

18.6., 2.7. ja 6.8. klo 17-19.30

Kesto: 2,5h

Hinta: 35€, opiskelijat ja työttömät 25€

Osoite: Hyrsylän koulu, Hyrsyläntie 169, 09430 Saukkola

Paikkoja rajoitetusti!  

Yinjooga soveltuu kaikille

Yinjooga on passiivinen ja meditatiivinen joogaharjoitus, se avaa kehon ja mielen tukoksia sekä saa elimistömme toimimaan ja energian kiertämään. Se vähentää stressiä, tuo elinvoimaa ja lisää kehon luontaista liikkuvuutta. Tälle tunnille et tarvitse mitään ennakko-osaamista tai tietoa joogasta.

Yinjoogaharjoituksen avulla voimme vaikuttaa erittäin tehokkaasti hyvinvointiimme ja yleiseen olotilaan sekä virkeyteemme. Yinissä vähemmän on enemmän - asanoissa ollaan yleensä istuen tai maaten ja niissä viivytään pitkiä aikoja, jolloin vaikutus kohdistuu syvälle kehon sidekudoksiin, jänteisiin, niveliin ja jopa luihin. Harjoituksessa olemme läsnä hetkessä, kehossa ja mielessä.

Äänimaljarentoutus on kokonaisvaltainen syvärentoutusmenetelmä. Sen vaikutus perustuu ääniaaltoihin ja resonanssiin. Äänimaljarentoutus hoitaa lempeästi sekä kehoa että mieltä. Kun maljaa soitetaan, malja alkaa värähdellä, silloin kehon vesimolekyylit alkavat värähdellä harmonisesti - se saa kehon solut rentoutumaan.

Tämän tuntikokonaisuuden ideana on maadoittua ja päästä omaan voimaan yinjoogatunnin myötä - yinjoogaosuuden jälkeen soitan maljoja hiljaisuudessa, jolloin kehosi pääsee vielä syvempään syvärentoutuksen, jopa meditatiiviseen tilaan.

Ilmoittaudu mukaan tästä:
Ilmoittautuminen on sitova.