Yinjoogaa kotonasi -kurssi tallenteelta 

 

hinta 25€ (Sis.Alv)

Mitään ennakko-osaamista et tarvitse, vain lämpimät, rennot vaatteet, tyynykasan, villasukat, huovan ja muutamia jokaisen kotoa löytyviä tavaroita apuvälineiksi.

Ilmoittautuminen:

www.nellionnellinen.fi/ilmoittautuminen 


Apuvälineet:

Joogatiilet 2kpl tai avaamattomat kahvipaketit

Joogabolsteri tai paljon tyynyjä

Huopa tai peitto

Villasukat ja mukavat vaatteet

Lasi vettä tai teetä.Yinjooga soveltuu kaikille

Yinjooga on passiivinen ja meditatiivinen joogaharjoitus, se avaa kehon ja mielen tukoksia sekä saa elimistömme toimimaan ja energian kiertämään. Se vähentää stressiä, tuo elinvoimaa ja lisää kehon luontaista liikkuvuutta. Tälle tunnille et tarvitse mitään ennakko-osaamista tai tietoa joogasta. 

Yinjoogaharjoituksen avulla voimme vaikuttaa erittäin tehokkaasti hyvinvointiimme ja yleiseen olotilaan sekä virkeyteemme. Yinissä vähemmän on enemmän - asanoissa ollaan yleensä istuen tai maaten ja niissä viivytään pitkiä aikoja, jolloin vaikutus kohdistuu syvälle kehon sidekudoksiin, jänteisiin, niveliin ja jopa luihin. Harjoituksessa olemme läsnä hetkessä, kehossa ja mielessä.

Harjoituksessa voidaan käyttää erilaisia apuvälineitä, joten mikäli sinulla on, ota mukaasi joogabolsteri (putkityyny) tai joku muu iso tyyny. Harjoituksen lopussa rentoutustuokio. 

Jos haluat lisätietoja, voit jättää yhteystietosi, niin pääset postituslistalleni. Vastaan myös kysymyksiin lomakkeen kautta: